AANVULLENDE  INFORMATIE

TEGEL TILLER ( Vacuüm) :

De tegel tiller of ook wel Vacuüm hefunit genoemd zijn onmisbaar bij het leggen van grotere tegels, traptreden en andere zwaardere voorwerpen. De Vacuüm hefunit heeft een eigen gewicht van slecht 16 kg. Hij werkt op 240 Volt lichtnet, maar U moet er wel rekening mee houden dat de kabel voldoende dik is 2,5 mm² en dan maximaal 20 meter lang is.

De machine is makkelijk te bedienen. We hebben de tillers met een kleinere 75 kg uitvoering met een voet van 30 x 40 cm, en een uitvoering  met een voet van 30 x 70 cm  die een hefvermogen heeft van 120 kg. Bijkijk het filmpje aan de linkerzijde om een goede indruk te krijgen van de eenvoudige werking.

TEGEL LEGGER Donkey:

Voor het oppakken en verplaatsen van tegels van 30cm tot 60cm, maximaal 60 kilo. Door de hefboomwerking licht in gebruik. Zorgt voor een goede werkhouding en spaart de rug.  Door de hefboomwerking zijn zware tegels te verwerken met een geringe inspanning. De type en positie van de wielen maken de Tegeldonkey bijzonder wendbaar. Perfect inzetbaar bij het maken van een terras, tegelpad of oprit. Bijkijk het filmpje aan de linkerzijde om een goede indruk te krijgen van de eenvoudige werking.

TEGEL TREKKER:

 

Met de ARBO vriendelijke tegeltiller til je zonder problemen een tegel uit de bestaande bestrating. Hierdoor hoef je minder te bukken en ben je niet alleen sneller maar ook rug - vriendelijker aan het werk. Geschikt voor tegels van 30 x 30 centimeter.

Bijkijk het filmpje aan de linkerzijde om een goede indruk te krijgen van de eenvoudige werking.


Alle technische specificaties zijn onder voorbehoud !

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren